Om oss

Vi är en modern byrå som vill vara er partner och stötta er i ert företagande. Vår verksamhet präglas av våra tre ledord kvalitet, ödmjukhet och hållbarhet.

Nacka Konsulterna AB - en Auktoriserad Redovisningsbyrå

Anna-Karin Pettersson startade byrån 2005 och driver sedan 2009 en auktoriserad redovisningsbyrå. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som säkerställer att den byrå och konsult du anlitar har rätt kompetens, flerårig erfarenhet och att konsulterna håller sig uppdaterade inom gällande lagar och regelverk.

Vi är auktoriserade

Vad betyder det för dig som väljer oss?

Medarbetare och värderingar

Tillsammans med våra fantastiska medarbetare gör vi allt vi kan för att underlätta och utveckla ert företagande.

Vi garanterar högsta kvalitet så att ni alltid har tillförlitliga uppgifter. Vi garanterar också att hos oss får ni ett nära samarbete med våra kompetenta, lyhörda och ödmjuka medarbetare. För oss är det även väldigt viktigt att både den verksamhet som vi själva bedriver och våra klienters verksamheter arbetar med ett hållbarhetsfokus.

Den moderna redovisningsbyrån

Vi är en modern redovisningsbyrå som ligger i framkant med att använda de nya tekniska hjälpmedlen som utvecklas i en rasande takt. Vi arbetar givetvis med digitala lösningar och dokument i företrädesvis Fortnox miljö. Vi låter dock inte tekniken ta över utan vi är väldigt måna om att prioritera de personliga mötena och samtalen.

Kvalitet

Genom att anlita en SRF auktoriserad redovisningsbyrå som oss garanterar vi att du får en kvalitetssäkrad redovisning med tillförlitlig information.

Ödmjukhet

Samarbete bygger på ömsesidig respekt och förståelse för varandras olika situationer och förutsättningar.

Hållbarhet

För att skapa ökad nytta för företagare värnar vi om hållbar utveckling genom de tre hållbarhetsaspekterna ekonomiskt, socialt och miljömässigt.

Boka ett möte

Skulle du också vilja ha en kompetent och tillförlitlig ekonomipartner?
Tänk dig ett samarbete med en byrå där redovisningen bara flyter på!
Arbetar du för många timmar?
Skulle du också vilja slippa hantera löneadministrationen varje månad?
Skulle du också vilja ha någon att ringa och diskutera svåra frågor med?
Hur kan vi hjälpa dig att utveckla din verksamhet?
Föregående
Nästa

När ni väljer att kontakta oss så garanterar vi ett kostnadsfritt samtal med en av våra konsulter för att se över möjligheterna till ett eventuellt framtida samarbete.

Boka ett möte

När ni väljer att kontakta oss så garanterar vi ett kostnadsfritt samtal med en av våra konsulter för att se över möjligheterna till ett eventuellt framtida samarbete.